Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2014 | 2015

Wednesday, 27 March 2013

Jawatan Kosong SPA Perak - 480 Kekosongan Jawatan

 |  at  1:26 am  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 33 comments

Jawatan kosong terkini April 2013 di SPA Perak. Terdapat 480 kekosongan jawatan di SPA Perak. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang 18 tahun dari tarikh tutup permohonan untuk memohon jawatan kosong sebagai:-

1.PEMBANTU AM PEJABAT (Gred N1)
2.PEKERJA AWAM (Gred R1)
3.PENGAWAS HUTAN (Gred G11)
4.TUKANG K2 (Gred R11)
5.PEMBANTU TADBIR (KEW) / PEMBANTU AKAUNTAN (Gred W17)
6.JURUAUDIO VISUAL (Gred N17)
7.PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN (Gred N17)
8.RENJER HUTAN (Gred G17)
9.PEMBANTU LAUT (Gred A17)
10.PEMBANTU TADBIR (P/O) (Gred N17)
11.JURUBAHASA (Gred L17)
12.PEMBANTU PERTANIAN (Gred G17)
13.JURUTEKNIK (AWAM) (Gred J17)
14.PENYELIA ASRAMA (Gred N17)
15.PEMBANTU MUZIUM (Gred S17)
16.PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM (Gred S17)
17.PENOLONG PEGAWAI VETERINAR (Gred G27)
18.PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN (Gred G27)
19.PEKERJA AWAM KHAS (Gred R3)
20.PEMANDU KENDERAAN (Gred R3)
21.OPERATOR LOJI (Gred R3)
22.PENGHANTAR NOTIS (Gred N3)
23.PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM (Gred S41)
24.TUKANG K3 (Gred R9)
25.PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH (OPSYEN BAHASA ARAB (Gred DG41)
26.PEMBANTU SYARIAH (Gred LS17)
27.PEGAWAI SYARIAH (Gred LS41) 


KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN POHON SECARA ONLINE

Tarikh tutup permohonan pada: 12 April 2013
 
jawatan kosong spa perak

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

33 comments:

  1. macam mana nak tukar kata laluan spa perak ni...kata laluan yg lama dah lupa...ayoyoyoyo

    ReplyDelete
    Replies
    1. email je dkt spa perak..

      Delete
    2. sy pn dh lupa..mcm mne nk wt nye..dok msuk kt lupa kata laluan pn tetap gak xbetoi

      Delete
  2. harap2 dapat le aku koje kat perak..dah tak lalu nak koje kat kolumpo ni...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnyak2la bdoa...moga2 ada rezeki awok.

      Delete
  3. Dah 3tahun turut2 teman isi,
    Harap2 ad ler tahun ney rezki teman...

    ReplyDelete
  4. sampai bilakah kita ini... isi dan mananti sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..

      Delete
    2. semoga ak dpt keje kerajaan,semoga ini adalah rezeki anak ak....amin

      Delete
  5. mcmner nk wat permohonan bru..nk delete yg thn lepas punyer...xpandai nk wat..ade sesiapa bleh bntu plezzz....
    dah lme menganggur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mcm tu ..dia tak bagi orang mohon ramaai2....disusahkan supaya yang mohon tu fedup dan masuklah kroni dalamannya....

      Delete
    2. teruknya portal cam ni

      Delete
  6. boleh tolong sy x, macam mana nk buka ni..
    password asyik salah je..
    boleh tak tolong saya buka kn..

    ReplyDelete
  7. sya dh cube utk isi borag online tp xleh...
    sya dh pnh isi sbelom nie tp lupa kata laluan..
    blea sya tkn pd lupa kata laluan n isi pew yg prlo tetap xbole...
    macm mane ek???

    ReplyDelete
  8. tolooonng....sy pun nak balik perak juge... dah 25tahun kat kolummpo ni... rasenye nak berbakti kat perak tercinta pulak...

    ReplyDelete
  9. pernah pergi interview...tp dlm kelompok yg dtg interview tu suma kenal antara satu sama lain..bila penemuduga sampai siap bersembang dulu dgn kelompok2 tu...smua main kabel..jenuh le kite ni yg mane kalo dtg bwk sijil jeee n x kenei sape2 dlm tu...sedih sgt...

    ReplyDelete
  10. saya terlupa kata laluan,tp bila dah ingat kata laluan nak log masuk dah x blh masuk,bila soalan ptunjuk tu dah masuk jawapan dia masih x boleh masuk lg, mcm mana nie

    ReplyDelete
  11. teman dh 4 thun mintak x de satu pun yg panggil sabor je lah..

    ReplyDelete
  12. Waaa nape x dpt2 keje penat dh ak cr sesape nk cr pekerje cr la ak

    ReplyDelete
  13. napa owg asli pyh nk dpt keje krjaan spa....

    ReplyDelete
  14. KENAPA ORANG ASLI PAYAH NK DAPAT KERJA KERAJAAN SPA

    ReplyDelete
  15. Jenuh nk dpt kerja skrg ni

    ReplyDelete
  16. Susahnya nak dpt kerja zaman skrg ni

    ReplyDelete
  17. Susahnya nak dapat kerja zaman skrg ni

    ReplyDelete
  18. ble dme pnggil interview.. asal ade yg dh dpat...

    ReplyDelete
  19. kome pegi kat jobsperak. dalam bangunan socso sblum trafic light GM tu..leh update akaun kome kat situ.

    ReplyDelete
  20. saya create account joseeker tapi saya pelik laa knapa account saya stark kt password..

    ReplyDelete
  21. sye ni dh 7 kali interview krajaann....satu pun xpenah dpt..huhuhuhu...mmg xde rezeki sye kot..

    ReplyDelete
  22. sabarlah kwn2.aku berdoa kalian berjaya.amin.kita kena usaha,tangga kejayaan.sabar tu separuh dari iman.xdat keje kerajaan,cari perempuan keje kerajaan.klu perempuan,cari leleki keje kerajaan.rupa x penting,hati baik,solat dan tanggungjawab,bole membimbing kita.

    ReplyDelete
  23. Nk tanye yg encik ke puan di atas tu yg suh sbr tu keje kt mane ye??

    ReplyDelete
  24. Udah lima nam tahun isi dok tunggu je....ntah ler.Kalau tak de Kabel ni ler jadi nye...

    ReplyDelete
  25. dah 5 kali teman g temuduga tp x de yg lekat pn...cmne ni??adakah teman perlu mandi bunga???adussss sedihnya...x sanggup lg dh nk jd kuli cina je...teman lg rela jd kuli kerajaan...Ya Allah Ya Tuhanku,,bantulah hambamu yg lemah lg hina ni dptkan pekerjaan yg sesuai yg dpt berkhidmat dlm kerajaan..PRA pn jd la..tukang kebun pn teman rela...YA ALLAH........permudahkanlah urusanku utk dptkan kerja kerajaan......aminnnn...

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top