Sila kongsi info / jawatan kosong ini sekarang..

Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta 2014 | 2015

Thursday, 10 January 2013

Jawatan Kosong Jabatan Pembangunan Wanita (JPW) - Pekerja Sambilan Harian - TERBUKA 2013

 |  at  7:11 pm  | Inspirasi by  Jawatan Kosong 8 comments

jabatan pembangunan wanita http://careeron9.blogspot.com/

Jabatan Pembangunan Wanita (JPW) mempelawa individu warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai:-

1.Pegawai Tadbir (Pekerja sambilan harian)
2.Pembantu Tadbir (Pekerja sambilan harian)

KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT IKLAN JAWATAN

Tarikh tutup permohonan: Sila rujuk di portal iklan seperti diatas.
Sektor: Kerajaan.

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET

Langganlah jawatan kosong melalui e-mail.

Dapatkan info jawatan kosong terkini terus kepada email anda. Sila masukkan email anda dibawah dan klik pada Submit.

Advertisement

Advertise here

Lagi jawatan kosong berkaitan :

8 comments:

  1. banyak juga jawatan kosong nie...tapi masih ramai org mengangur.....pelik juga kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, sebab ank- beranak kakitangan sahaja yang layak!

      Delete
    2. ya betul...

      Delete
  2. Betul tu..first mungkin sebab si pengganggur takde kelulusan yang setaraf dgn kerja yang ade..dan lagi satu mungkin sbb pihak majikan dah ade calon yang lebih layak..kesian pada pengganggur2 yang ada..sebab mereka patut diberi peluang utk mencuba kerja yg baru dlm hidup diorang..pendapat saya la :)

    ReplyDelete
  3. saya ni kadang kadang aser dh give up dah nk isi jawatan kosong ni.sekarang umur saya dah masuk 30 tahun,sy belum dapat lagi kerja.harap adalah rezeki saya pada tahun 2013 ni.

    ReplyDelete
  4. x boleh anta resume pon.... inbox dorang dah full..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mane nak apply ni??

      Delete
  5. mostly company2 nk yg berpengalaman so kesian fresh2 graduate..

    ReplyDelete

Dapatkan langganan PERCUMA

Jadilah sebahagian dari 10K pelanggan kami ! Kini lebih mudah untuk melanggan iklan jawatan kosong. Dapatkan info jawatan kosong terkini di Malaysia terus kepada email anda.

Setelah anda melanggan, sila pastikan anda pergi ke email yang dimasukkan dan sila approved langganan anda.

My Ping in TotalPing.com Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector My Zimbio
Business Blogs Top career_jobs blogs Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs - Blog DirectoryCareer-Jobs blog Bloggers - Meet Millions of Bloggers Feedage Grade A rated
Find us on | About Me | Powered by Blogger | Dibawakan oleh Mizan.
back to top